Hirdetés

League of Legends - ezekkel készül a Riot Games a 10. születésnapra

|

Lesznek streamek, fejlesztői showmeccsek és regionális Riot-irodákban tartott bulik.

Hirdetés

Hamarosan eljön a League of Legends 10. születésnapja, amire több programmal is készül a Riot Games. Lesznek digitális és bárokban tartott ünneplések is, és egy különleges, szülinapi Riot Pls streamet is kapni fogunk, ahol a játék múltja és jövője lesz a téma.

Hirdetés

A Riot Games szülinapi tervei között vannak különleges, a regionális irodáknál tartott események, de akiknél nincs a sarkon egy Riot-iroda azoknak sem kell aggódni: simán becsatlakozhatnak a buliba a streaming platformokon keresztül. Mindenkinek érdemes lesz bekapcsolódnia a helyi Riot streamjére, illetve az amerikai csatornákra is, ahol fejlesztői TFT showmeccsek, 10 éves ünnepi műsorok és a 10 éves Riot Pls stream is lemegy majd. Mindez október 16-án kerül megrendezésre, a Twitch- és a YouTube- csatornát lesz érdemes figyelni.

A streamben a Riot először fogja bemutatni a következő szezon legfontosabb változásait és a Teamfight Tacticsszal kapcsolatos jövőbeli terveikről is szót ejt, ezekért már önmagában érdemes figyelni, viszont hajnali 3-kor kezdik, ezt kalkuláljátok bele. Persze vissza lehet nézni később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)