Hirdetés

League of Legends - a Riot Games is megcsinálja a saját Auto Chess verzióját

|

A népszerű Dota 2 mod hamarosan a LoL-ban is felbukkan majd.

Hirdetés

A Dota 2 Auto Chess akkora siker lett világszerte, hogy szinte csak ezt tolják a Dota 2-es játékosok, sőt azok is ezzel nyomulnak, akik sosem dotáztak életükben. Az eredeti mod alkotója már kiadta a mobilos változat, az Epic Games Store-ba érkezik a PC-s verzió, mindeközben pedig a Riot Games is csinálja a saját adaptációját.

Hirdetés

A League of Legendsben a mod neve Teamfight Tactics lesz, és nagyjából ugyanúgy működik majd, mint az eredeti Auto Chess. Aranyból vehetünk figurákat, amikkel le kell győznünk az érkező ellenségeket, és ha sikerül többet összegyűjtenünk egy-egy figurával, akkor felfejleszthetjük azokat. Egyszerű, de végtelen taktikai mélységet kínál.

A Teamfight Tactics a hónap végén fog felbukkanni a játék tesztszerverein.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)