Hirdetés

League of Legends - a Riot nem keres a Championship Seriesen

|

A Riot bejelentette, hogy a népszerű League of Legends Championship Series egy veszteséges vállalkozás, de még így is megéri.

Hirdetés

"Ez egy hatalmas befektetés, amiből egy vasat sem veszünk ki" - jelentette ki a Riot Games eSportért felelős vezetője, Dustin Beck. 

A Riot Games ezt a befektetést is a rajongókért teszi, mint az összes többi játékbeli apróságot és Beck szerint "ez bőven megéri a cégnek, mert egy nagyon jó rendezvényről van szó, amit ami hatalmas élmény a League of Legends játékosok számára". 

 

"Pontosan azt csináljuk, amit a többi tradicionális sport csinál. Egy olyan állandó ligastruktúrát akartunk kidolgozni, mint amilyen a FIFA." - nyilatkozta Beck. A League of Legends Championship Series a tavalyi nagyszabású tornából okulva a ligák kialakításával tette könnyebbé a rajongók dolgát, mert egyszerűbben követhetik kedvenc csapatukat és együtt élhetnek a versenyekkel.

Nektek van kedvenc League of Legends csapatotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)