Hirdetés

League of Legends - új hős, előszezon bemutató, és rengeteg ajándék a 10 éves évfordulóra

|

Holnaptól minden nap kapunk elég kemény jutalmakat a LoL-ban, hamarosan pedig komoly változtatásokra számíthatunk.

Hirdetés

A Riot Games szülinapi műsorában rengeteg új játékot mutattak be. Ezek a srácok bizony úgy döntöttek, hogy leigázzák a játékipar minden részlegét. Addig is azonban, amíg az új címek megjelenésére várunk, a Leauge of Legendsbe is érdemes lesz visszanézni.

Hirdetés

A Riot első körben bejelentette a legújabb bajnokot, Sennát, aki Lucian szerelme volt, egészen addig, amíg Thresh el nem ragadta őt. A két örök ellenség egy új videóban csapott össze:

Egyelőre nem tudunk semmit a karakter képességeiről, de talán nem lövünk nagyon mellé, ha feltételezzük, hogy egy támogató bajnokról van szó. Senna bejelentése után a 2020-as szezon újdonságai kerültek terítékre. A fejlesztők célja az, hogy minden meccs izgalmas, új élményt nyújtson, ennek jegyében pedig a Summoner's Rift több átalakításon is át fog esni a mérkőzések alatt.

Amikor megérkezik a pályára a harmadik sárkány, az a sárkány elemétől függően valahogy átalakítja majd a csatateret. A tűzsárkány eléget bokrokat és új útvonalakat nyit meg a dzsungelben, a földsárkány új sziklákat emel a régi útvonalakra, a szélsárkány szelet hoz egyes területekre (ez meggyorsítja majd az arra járó bajnokok mozgását), a vízsárkány pedig megnöveszt bokrokat.

A sárkányok által kínált áldások is jelentősen változnak, nem is beszélve az Elder Drake nyújtotta buffról, ami teljes átalakítást kap majd a 2020-as szezonban. Ennek részleteiről itt találjátok meg a teljes leírást.

A Riot bejelentette továbbá a ránk váró jutalmakat is, amelyeket akkor zsebelhetünk be, ha a következő napokban belépünk a játékba. Az ajándékokat holnaptól lehet majd behúzni, és a következő cuccokat fogjuk megkapni:

1. nap: Évfordulós ikon, emote és őrszem kinézet
2. nap: 6300 kék esszencia
3. nap: Mesteri láda és egy hextech kulcs
4. nap: Kicsi legendák ritka tojás
5. nap: 3000 narancs esszencia
6. nap: 4 kinézet töredék
7. nap: 25 presztízs pont
8. nap: 200 Worlds 2019 token
9. nap: 2 drágakő
10. nap: Egy legendás kinézet
11. nap: Annie ünnepi kinézet, szülinapi keret, egy ikon

Végül kiderült, hogy egy dokumentumfilm is érkezik a League of Legends történetéről, ezt pedig már a héten megnézhetjük majd a Netflixen. A pontos premierdátumot még nem tudjuk, de addig is, amíg nézhetővé válik a teljes film, a trailert mind megnézhetjük.

Ha titeket nem is különösebben csigáztak fel az új játékbejelentések, a LoL tartalmakkal bizony mind elleszünk egy darabig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)