Hirdetés

Bemutatkozott Sett, a League of Legends cicafüles maffiafőnöke

|

Az egykori arénaharcosból vált az alvilág vezérévé, most pedig csatlakozik a ligához, hogy ököllel csapjon szét a legendák között.

Hirdetés

Sett lesz a League of Legends következő irányítható karaktere, aki a meglehetősen komplikált Aphelios után egy sokkal lazább játékstílust képvisel. A nyeréshez egy dologra van szükség: oda kell lépni az ellenfélhez, és addig ütni, amíg lélegzik. Hazájában ezt biztos csak a Noxus-megoldásként emlegetik.

Hirdetés

A karakter egyébként tényleg nem bonyolult: tud ütni kicsit, tud ütni nagyot, tud ütni egy vonalban, és földhöz tudja vágni az ellenfelet. Már csak azt szeretném, hogy a Riot Games csináljon egy animációs kisfilmet, ahol Sett és Lee Sin összeülnek egy kellemes, mélyreható, taktikai megbeszélés erejéig.

Mivel a bajnok felkerült tegnap a PBE szerverekre, a képességeit működés közben is láthatjuk már:

Pontos megjelenési dátuma még nincs a karakternek, de a szokásos patchciklust nézve nagyjából 2 hét múlva számíthatunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)