Hirdetés

Annyira beszélgetett, hogy League of Legends stream közben véletlenül felgyújtotta magát

|

A francia lány haja másodpercekig lángolt, mire észrevette, hogy baj van.

Hirdetés

A GameStar tábor óta tudjuk, hogy egyeseket az sem tud kizökkenteni a játékból, ha interjút kell adniuk, képesek 100%-ban a képernyőre koncentrálni, miközben megválaszolják a kérdéseket.

A 25 éves francia Anaplaying mondjuk speciel két League of Legends meccs között beszélgetett miközben az öngyújtójával játszott, amikor egyszer csak a hajához túl közel tartotta a cuccot és lángra kapott a frizurája.

Egyesek szerint nem is annyira véletlenül volt a dolog és az 5000 követővel rendelkező lány csak azért csinálta az egészet, hogy a csatornáját felkapják. Akárhogyis, szerencsére komolyabb baja nem esett, még a streamet se lőtte le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)