Hirdetés

League of Legends: Supremacy - a kiszivárgott Riot-projekt

|

Egy hackernek sikerült feltörnie a Riot Games egyik alapítója, Marc Merrill Twitter fiókját, és azon keresztül kiszivárogtatnia néhány érdekes információt egy projektről, ami talán már soha nem készül el.

Hirdetés

Reneszánszát éli a kártyajátékok műfaja, a Blizzard például a Hearthstone-nal lépett be erre a színtérre. A ma megjelent információk szerint a Riot Games is gondolkodik azon, hogy hogyan bővíthetné a népszerű franchise-t, méghozzá olyannyira, hogy már egy kész, de kiadatlan játék is lapul náluk.

A Jason nevű hacker átvette az uralmat Merrill fiókja felett, majd kis idő elteltével kiadta a fent is látható képet, amin a League of Legends: Supremacy nevű kártyajáték bejelentkező képernyőjét láthatjuk. A nevet egyébként a Riot Games egy évvel ezelőtt bejegyeztette, de akkor még mindenki úgy gondolta, a LoL kap majd egy új játékmódot. A kép megjelenése után a hacker azt is elmondta, hogy a játék már teljesen kész van, de „a Riot nem szeretné, ha játszanátok vele.” Jasonnek ez sem volt elég, egy galériába feltöltötte az összes kártyasablont, majd visszaadta Merrillnek a fiókot, aki természetesen törölte a kapcsolódó tweeteket, és nem hagyta szó nélkül a dolgot. Nem, nem arról van szó, hogy bosszút kiáltott volna Jason ellen: kijelentette, hogy a cég mindig dolgozik az új ötleteken a League-hez kapcsolódóan és azon túl, és hogy rengeteg kísérlet soha nem lát napvilágot. A Supremacyról felkerült képek állítása szerint már elavultak, ha létezik is a projekt, valószínűleg máshogy néz ki a bejelentkező felület.

Ti szívesen látnátok egy a LoL világában játszható kártyajátékot? Vagy a Riot által megteremtett világ még nem elég nagy ehhez? Esetleg tök mindegy, mert úgyis Jinxszel zúzzátok éjjel-nappal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)