Hirdetés

League of Legends - már biztosan marad a Teamfight Tactics mód

|

Ez nem csak egy limitált játékmód vagy egyszeri poénnak berakott móka lesz.

Hirdetés

Az Auto Chess játékok harca rendesen felpörgött, a Riot Games pedig igyekezett az elsők között kihozni a saját verzióját. A Teamfight Tactics az egyik legszórakoztatóbb és legjobban kidolgozott változat, amibe már jóval több időt öltem, mint amennyit be mernék vallani.

Hirdetés

A hozzám hasonló megszállottaknak jó hír lehet, hogy a Riot Games permanens játékmódként tervezi megtartani a TFT-t. Ez eddig nem volt 100 százalékosan biztos: a Riot szeret új dolgokkal kísérletezni, és ha valami nem jön be, akkor különösebb szívfájdalom nélkül kidobják azt. Itt viszont nem ez lesz a helyzet, a játék komoly része lett LoL csomagnak, és folyamatosan kapni fogja a saját frissítéseit, rangsorolt szezonjait és a jutalomrendszere is szépen bővül majd.

A Teamfight Tactics következő tartalmi csomagjával Camille, Jayce, Vi, és Jinx is felkerülnek majd a sakktáblára. Ti próbáltátok már a módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)