Hirdetés

League of Legends - a legutóbbi update egy fiktív játékra utal

|

A Riot Games valamire készül a titokzatos Tellstones név alatt.

Hirdetés

Október 2-án elindul az idei világbajnokság, a LoL Worlds 2019 (nemrég mi is összeszedtük a résztvevőket, a csoportokat és a formátumot), azonban nem ez az egyetlen dolog, ami miatt a League of Legends közössége izgulhat, mivel a fejlesztőcsapat valamivel készül a háttérben. Közeleg a LoL tizedik évfordulója, amelyet a Riot biztosan meg fog ünnepelni valamilyen módon és lehetséges, hogy az egyik játékos rábukkant a meglepetésre.

Hirdetés

Egy felhasználó, bizonyos Surrenderat20 a 9.20-as patch évfordulós jegyzetei között fedezte fel az utalásokat egy rejtélyes fiktív játékra, a Tellstones-ra, amely a részletek alapján a Runeterra kontinensen játszódhat.

Nem ez az első eset, hogy ezt a nevet hallják a League of Legends rajongók, ugyanis ahogyan arra a Reddit népe is rámutatott, a Riot júliusban bejegyeztette a Tellstones-t játékszoftver kategóriában. Lehetséges, hogy ez is olyan önállóan futtatható, a lore-t bővítő cím lesz, mint a The Witcher széria esetében a Gwent volt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)