Hirdetés

League of Legends - az alapító egy MMO ötletével viccelődött, beindultak a rajongók

|

Egy Twitteren elejtett félmondat után már guildek szerveződtek, tömegek kezdtek agyalni, hogyan fogják leraidelni Mordecaisert. Pedig csak vicc volt az egész.

Hirdetés

A hét elején megjelent egy látványos interaktív térkép a League of Legends világáról. Az oldal egyrészt jól láthatóan jelöli az egyes birodalmak földrajzi helyzetét, másrészt lore darabokat is mesél a helyszínekről és az azokhoz köthető eseményekről.

Hirdetés

A térkép megjelenésekor a Riot Games társalapítója, Marc Merrill egy tweetben feltett egy kérdést:

"Építsünk egy MMO-t? Igen vagy nem?"

Marc nyilván csak poénnak szánta a dolgot, de a LoL subredditen azonnal elkezdődött az agyalás a játékmechanikákról, raidekről, szépen meg is álmodta a közösség a saját játékát, a srácok már klánokba verődve várják a megjelenést.

Nyilván az egész csak egy vágyálom, de azért a Riot Games kommunikációs vezetője beugrott tisztázni a dolgokat.

"Marc csak viccelődött a világtérkép megjelenése kapcsán, csak bátorítani akarta a játékosokat, hogy gondolkozzanak a Riot hosszú távú lehetőségeiről."

Láttunk már olyat, hogy egy stratégiai játékból egy viszonylag sikeres MMORPG szülessen, talán mindenkinek rémlik valami ilyesmi sikersztori, nem? Ki tudja, mi lehet még a LoL világából...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)