Hirdetés

League of Legends - részegen beszélt öngyilkossági terveiről a depressziós játékos

|

Január elsején egy először viccesnek induló adás fordult át kifejezetten sötétbe, amikor Gosu azt kezdte el mesélni, hogy hogyan tervezte az öngyilkosságát.

Hirdetés

A League of Legends közösségben jól ismert játékos Gosu, akinek Twitch.tv adásait ezrek követik élőben. Január első napján egy barátjával, a szintén jól ismert Trickkel ketten játszottak, a végére már nemszomjas állapotban. Ekkor került elő Gosu depressziója, és hogy január 10-re öngyilkosságot tervez.

Nem sokkal később a csatorna helyén már csak egy üzenet volt látható, miszerint a közösségi irányelvek megszegése miatt, a Twitch letiltotta az adást. Több ismert LoL játékos szerint maga Trick szólt a Twitch egyik kollégájának, hogy állítsák le az adást, mielőtt Gosu még jobban megijesztené a nézőket.

Az események után kiderült, hogy Gosu már 8 éve küzd a depresszióval, és azért tervezte 10-én megölni magát, mert nem látott más kiutat. Erről bővebben ő maga beszél a lenti videóban.

Később több barátja is beszélt vele, és jelenleg úgy néz ki, hogy ha nincs is minden rendben, azért az öngyilkossági kísérletről valószínűleg már letett. Erről egy barátja is írt twitteren a rajongóknak.

A csatornájáról azóta már lekerült a tiltás, és ha hihetünk az ő Twitter üzeneteinek, és barátainak, akkor jó eséllyel rendben lesz a közösség egyik legjobb játékosa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)