Hirdetés

League of Legends - íme Kindred, a dzsungelezésre termett új bajnok

|

Bemutatta a Riot a League of Legends legújabb bajnokát, a Kindred nevet viselő karakter kapcsán pedig nem rejtette véka alá a csapat, hogy kifejezetten a dzsungelezéshez lett kitalálva.

Hirdetés

A League of Legends új hősét elnézve könnyen azt gondolhatnánk, hogy a Riot is bevezetett egy, például a Heroes of the Storm Rexxarjához hasonló karaktert, ami egy bajnokban két szereplőt testesít meg, de a Kindredet alkotó két szellem, Lamb (Bárány) és Wolf (Farkas) valójában csak más-más skillek animációjában kerülnek előtérbe, a működését tekintve egyetlen karakterről van szó.

Ahogy azt a Riot is nyíltan kimondja, a távolsági karakterként működő bajnok egyértelműen a dzsungelben érzi jól magát: a W-n lévő képességének passzív felével néhány támadás után a következővel visszatölthet némi életerőt, ráadásul a Q-ján lévő különleges támadás meg is gyorsítja ezt. Másfelől a League of Legends sikeres junglereinek elengedhetetlen gankelésben is elég hasznosak lesznek a skilljei. Egyrészt le tudja lassítani az ellenséges bajnokokat az E-n lévő képességével, akiket ha ezután elégszer megtámad, elég sokat sebezhet is rájuk. A passzívja szintén a gankekhez ad egy plusz taktikai mélységet, ugyanis bizonyos időközönként kiválaszthatunk egy bajnokot, akit ha sikerül megölnünk (vagy legalább asszisztot szereznünk a megölésében), egy többször is megszerezhető bónuszt kapunk az alap támadásainkra.

Ha szeretnénk, persze egy teljesen másik bajnokot is megjelölhetünk félrevezetésképpen, így egy másik lane-en valóban a meglepetés erejével jelenhetünk meg. Kindred passzívja egyébként a dzsungelben is aktiválódik, megjelölve a League of Legends egyik erősebb semleges szörnyét. Ez nem csupán abban segít, hogy elárulja, melyik tábor van életben éppen a dzsungelben, hanem a gankekhez hasonlóan egy plusz taktikai elemet ad a játék ezen részéhez: eldönthetjük, hogy megpróbálunk adott esetben rámenni a bónuszra, amit a megjelölt szörny leölése ad, vagy biztonságosabban is játszhatunk, elkerülve az esetleges ellenfeleket, akik a kijelölt szörnynél várhatnak minket. Az ultimate képessége inkább teamfightokban tűnik hasznosnak, ugyanis egy rövid ideig egy körben minden egységet (tornyokat nem) megvéd a haláltól, és valamennyit gyógyít is rajtuk.

Első hallásra elég sok lehetőséget tartogat a League of Legends új bajnoka, akinek a képességei elég erősnek hangzanak, persze a valódi értéküket csak a játékban próbálhatjuk majd ki. A Riot még részletesebb leírását Kindredről egyébként itt találjátok. Nektek hogy tetszik az új hős?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)