Hirdetés

League of Legends - a Riot elkezdte felvezetni az új támogató karakter érkezését?

|

A csapat közzétett egy rövid teaser videót, ami a rajongók szerint akár a következő hősre is utalhat.

Hirdetés

Nem egy mai darab már a League of Legends, ám ennek ellenére továbbra is az egyik legnépszerűbb PC-s játéknak számít, illetve az e-sport szcénáját is milliók követik figyelemmel világszerte. Így hát a fejlesztőknek is bőven akad dolguk, és úgy tűnik, hamarosan talán le is lepleznek egy vadonatúj játszható karaktert.

Hirdetés

A Riot Games közzétett a Twitteren egy néhány másodperces videót, amiben egy kettéhasadó címert láthatunk. A posztból továbbá az is kiderült, hogy holnap még több részletre fény derül, viszont a rajongók már elkezdtek agyalni azon, hogy mit is jelenthet ez az apró teaser.

Egyesek szerint Luxhoz kapcsolódik a dolog, mert színét tekintve a címert széthasító fény eléggé hasonlít a játékbeli karakter varázslataira, így könnyen lehet, hogy ő kap valami újdonságot. Az is benne van a pakliban, hogy a LoL új hősét vezeti fel a dolog, aki a Riot elmondása szerint egy hóbortos támogató karakter lesz, bármit is jelentsen ez. Illetve még arra is van esély, hogy egy újabb képregényt kapunk a stúdió és a Marvel kollaborációjából.

Szerintetek mire utal a videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)