Hirdetés

League of Legends - jön az átdolgozott Urgot

|

Az egyik legöregebb és legfurább karakter ment át egy kis felújításon. A rajongók évek óta kérték, és most megkapják.

Hirdetés

Bemutatkozott a teljesen új Urgot, aki továbbra is az alsó ösvényen fogja terrorizálni azt a 3 játékost, aki kb. egy év alatt összefut vele. Oké, kicsit túlzok, de az Urgot játékosok száma nem mérvadó, ezt tudjuk. Ez mondjuk várhatóan változni fog a következő League of Legends frissítés után, amikor az ötlábú lövész új ruhában tér vissza.

Urgot alap játékmenete nem sokat változott, de több trükköt tud már. A lábaiból például töltényeket lő ki a passzívjával, és már rá is tud rohanni az ellenfélre, akit ütközés után egyszerűen odébb tesz.

A karakter meglepően jól néz ki, új képességei pedig kihozhatják a választási lista legaljáról. Aki kíváncsi a karakter részleteire az látogasson el a League of Legends hivatalos oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)