Hirdetés

League of Legends - a játékosok megtarthatják a hibás árú Vérhold-kapszulából szerzett dolgokat

|

Egy bug miatt elképesztően olcsón lehetett beszerezni egy loot boxot, és a Riot úgy döntött, nem vesz vissza mindent.

Hirdetés

Már régóta fontos részét képezik a League of Legends-nek a különféle mikrotranzakciók, így loot boxokból és játékbeli vásárlásokból is akad bőven a játékban. A szemfüles játékosok pedig elég sokat spórolhattak nemrég egy furcsa hibának köszönhetően.

Hirdetés

Többen is arra lettek figyelmesek, hogy a szokásos ár 750 RP-s ár helyett egyetlen kék esszenciáért meg lehetett vásárolni a Vérhold-kapszulát, illetve ugyanennyibe kerültek a Tekintélypontok is. Természetesen sokan éltek ezzel a lehetőséggel, és a leggyorsabbak elég komoly mennyiségű zsákmányt szerezhettek be gyakorlatilag ingyen, ugyanis a kék esszencia begyűjtéséhez mindössze csak játszani kell.

Időközben a Riot is reagált a dologra, és visszavesznek minden Tekintélypontot és Vérhold Aatrox skint, amit a bug miatt szereztek meg a játékosok, viszont a többi cuccot megtarthatják a játékosok. Sokan viszont úgy gondolják, hogy ez nem volt túl fair döntés a Riot részéről, és átverve érzik magukat azok, akik komoly pénzekért vásárolták meg ugyanezeket a dolgokat.

Ti összefutottatok ezzel a hibával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)