Hirdetés

League of Legends - ezt tudja Warwick frissített verziója

|

Kedvenc dzsungel farkasunk végre megkapta a neki járó vizuális és játékmenetbeli átalakítását is. A kezelése mókásabb, de nem lesz nehezebb.

Hirdetés

A League of Legends tekintélyes hősszámánál nem csoda, hogy vannak még a hőskorszakból visszamaradt fura szerzetek. Ilyen volt Warwick is, akinek átdolgozott verziója tegnap este felkerült a PBE szerverre.

A fejlesztők a reworknél kivételesen nem csak arra fókuszáltak, hogy egyedi és szórakoztató legyen Warwick kezelése, hanem arra is, hogy a még tanuló dzsungelharcosok a továbbiakban is nyugodtan választhassák a farkast.

A fenti videón megnézhetitek a karakter új képességeit, de aki már játszott Zaun haragjával az nagyjából sejtheti, hogy mire számíthat. Ugyan változott a játékmenet, de a cél ugyanaz maradt: levadászni és levágni a gyengéket.

Amennyiben mozgás közben szeretnétek látni az új karaktert, de nincs PBE hozzáférésetek, úgy javasoljuk a SkinSpotlight YouTube csatorna automata élő adását, ami olyan meccseket közvetít, amikben választották az átdolgozott farkast.

Warwick vizuális és játékmenetbeli frissítéséről minden részletet elolvashattok a League of Legends hivatalos weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)