Hirdetés

Megvan a League of Legends idei bajnoka

|

Két koreai csapat mérkőzött meg egymással a League of Legends World Championship döntőjében, és ugyan egy kis botlással, de megszületett a győztes.

Hirdetés

Négy óra alatt zajlott le az LCS ötödik szezonjának döntője, ami nem volt izgalmaktól mentes.

A végső mérkőzéseket két koreai csapat, az SK Telecom és a KOO Tigers vívta, és ugyan az SKT-t tartják a világ legjobb csapatának, és eddig veretlenül meneteltek, a döntőben hibáztak egyet. Az első meccset simán megnyerték, de a második során olyan amatőr hibát vétettek, ami tőlük különösen megdöbbentő volt. Ugyanakkor a KOO is hibázott, és erre reagálva végül sikerült lehozniuk a kört. 

A harmadik menetben kikaptak, így a negyedikben kénytelenek voltak biztosra menni, és a taktika be is jött: idén - a versenysorozat történetében elsőként - második alkalommal lettek világbajnokok.

A döntő meccseit alább nézhetitek végig, holnap pedig egy részletesebb beszámolóval jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)