Hirdetés

A League of Legends új bajnoka egy mágikus macska

|

Még mindig meg tudnak lepni minket a Riot Games karaktertervezői. Alig várjuk, hogy beültethessük a macskát a voidban született szörnyeteg, meg a csillagokból jött istensárkány közé.

Hirdetés

Lesz egy macska a League of Legendsben. Ha van sor, amit sosem hittem volna, hogy legépelek, az ez, de ettől függetlenül tagadhatatlan tény, hogy Yuumi, a támogató máguscica tényleg jön. Képességei alapján ideális helye az alsó ösvényen lesz, a lövész mellett.

Hirdetés

Egyedül ugyanis képtelen lesz kihasználni képességeinek igazi erejét, mivel sok előnyt kap abból, ha rácsatlakozik valakire. Ilyenkor gyógyítani tudja az adott karaktert, pajzsot is adhat neki, sőt az AP-jának vagy AD-jának egy részét is átadhatja.

Ugyan hivatalos bemutató oldala még nincs, a kliensben felbukkantak a képességeinek leírásai:

A teaser videójában mindezt működés közben láthatjátok:

Yuumi megjelenésekor érkező kinézete is előkerült a bejelentés után:

Hogy a karakter pontosan mikor érkezik az éles szerverekre, azt még nem tudjuk, de ha minden a tervek szerint halad, akkor a tesztszerverre a jövő héten fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)