Hirdetés

League of Legends - bemutatkozott Zoe, a legújabb bajnok

|

A Riot ígérgette már egy ideje, hogy hoznak egy mobilis mágust, ami új mechanikákkal fogja őrületbe kergetni a játékosokat. Most bemutatták ezt a karaktert.

Hirdetés

Zoe lesz a League of Legends következő bajnoka, aki a Pre-Season frissítés (ami jövő szerdán érkezik) utáni csomagban fog befutni. A karakter képességeiről egyelőre túl sokat nem tudunk, mivel még csak egy bemutatkozó trailert kaptunk.

Hirdetés

Annyi biztos, hogy lesz egy Sleep varázslata, amivel el tudja altatni ellenfeleit, illetve valamilyen bűvésztrükkje lesz a Flash idézői képességgel is, de hogy pontosan mi, azt még nem tudjuk.

A karakter várhatóan jövő héttől lesz tesztelhető a PBE szervereken, így akkor fogunk megtudni majd róla minden részletet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)