Hirdetés

League of Legends - megjött az idei World Championship himnusza

|

Már kevesebb, mint egy hét van hátra a 2015-ös világbajnokságig, aminek természetesen idén is van egy csodálatos indulója.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hétben Koreában edzettek a profik azért, hogy október első napján olyan műsort csináljanak, amit sokáig nem felejtünk el. Már csak 6 nap van vissza az idei League of Legends World Championship kezdetéig, és a Riot tegnap elkezdte hergelni a népet.

Első körben kaptunk egy teasert. A néhány másodpercnyi betekintő valószínűleg egy hosszabb animációból származik. Nagyjából hasonló csodára számítunk, mint amilyen a tavalyi Warriors klipp volt, de az is lehet, hogy csak a VB "trailere" a lenti teaser. Néhány nap múlva kiderül.

Az már biztos, hogy erre az évre is kapunk egy dalt. Idén nem az Imagine Dragons volt az alkotó, hanem Nicki Taylor. Következzék az ő, és a Riot produkciója, a Worlds Collide, ami ingyenesen le is tölthető ezen a linken keresztül.

Akár kapunk animált videót a zenéhez, akár nem, az anyag csodálatos, és tökéletesen berúgta a hangulatot. Már csak 6 nap és egymásnak esik a Fnatic, az H2k, az Origen, a Counter Logic Gaming, a Team Solomid, a Cloud9, az SK Telecom T1, a KOO Tigers, a kt Rolster, az LGD Gaming, az Edward Gaming, az Invictus Gaming, az ahq e-Sports, a yoe Flash Wolves, a Bangkok Titans és a paiN Gaming. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)