Hirdetés

Leáll a Magic: Legends, nem élte túl a bétát a rendhagyó ARPG

|

Csak márciusban indult el a Magic: Legends nyílt bétája, a fejlesztők viszont most a törlésről számoltak be.

Hirdetés

Igazán formabontó Magic: The Gathering játéknak ígérkezett a Magic: Legends, hiszen ezúttal nem kártyázni kellett, hanem egy Diablo-szerű ARPG környezetbe ültették át a népszerű gyűjtögetős kártyajáték egyes mechanikáit. Képességeink feleltek meg kvázi a kártyalapoknak, ezeket egy előre összeállított "pakliból" kaptuk meg random, és a megfelelő manaköltség felhasználása után süthettük el őket.

A béta alapján nagyon érdekesnek tűnt a Magic: Legends, az ARPG vonások remekül kiegészültek a Magic: The Gathering sajátosságaival. A jelek szerint azonban a tesztidőszak visszajelzései alapján mégsem bízik a játékban a Cryptic Studios és a Perfect World Entertainment, törölték ugyanis a Magic: Legendst.

Hirdetés

A Magic: Legends tehát 2021. október 31-ig lesz elérhető, addig bárki nyugodtan kipróbálhatja PC-n, egészen pontosan az Epic Game Store-on keresztül a nyílt bétát. Október utolsó napján azonban a szerverek véglegesen leállnak. Fontos azt is megjegyezni, hogy mindenki visszakapja a pénzét, aki bármiféle mikrotranzakcióra költött a játékban.

Sosem lesz tehát lehetőségünk a teljes verzióval játszani, vagy esetleg konzolokon is nekifogni a kalandnak - az eredeti tervek szerint ugyebár nem csak PC-re érkezett volna a játék, hanem PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)