Hirdetés

Leállhat az új, nagy játékok kiadásával a Nintendo

|

Úgy tűnik, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom után már semmi izgalmasra nem számíthatunk az új konzol megjelenéséig.

Hirdetés

Gyönyörűen keretbe foglalná a Nintendo Switch elképesztő pályafutását, ha a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lenne az utolsó nagy játék rá - az első épp ennek elődje, a Breath of the Wild volt, ami segített, hogy az első hét számai alapján a konzol a Nintendo történelmének legjobb rajtját produkálja, és egy hónap alatt 2,74 millió felhasználóhoz jusson el. A Tears várhatóan ismét ad majd egy nagy lökést neki, amivel ellesz a cég a generációváltásig.

Tavaly novemberben a GamesIndustry.biz írója, Chris Dring jelezte, azt hallotta, hogy az új Zelda után jó ideig nem jön majd nagy Nintendo-játék, és tőle függetlenül erről beszélt a VGC-nél dolgozó Andy Robinson is. Arra számít, hogy legkésőbb 2024-ben elkezd majd beszélni a Nintendo az új konzolról.

Hirdetés

Érdemes azonban ezt több okból is fenntartásokkal kezelni. Egyrészt a gyártó képes néha meglepetést okozni és teljesen váratlan projektekkel előállni, másrészt ott van még a Pikmin 4, ami biztosan megjelenik idén (kérdéses, hogy mennyire számít "nagynak"), illetve nem tudni pontosan, mi a helyzet a Metroid Prime 4-gyel, amiről bejelentése óta nem sokat hallottunk, csak azt, hogy új fejlesztőcsapathoz került át. Nem kizárt, hogy ez már az új gép nyitócímeinek egyike lesz.

A Tears of the Kingdom május 12-én jelenik meg, addig még remélhetőleg sor kerül egy (vagy több) Direct bemutatóra, amiből megismerhetjük a Nintendo terveit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)