Hirdetés

Leállították a Necrocide fejlesztését

|

A NovaLogic a minap elárulta, hogy leállították Necrocide: The Dead Must Die című játékuk fejlesztését (legalábbis egy időre). Állítólag egy teljesen új játékon dolgoznak, melyhez minden emberi segítséget igénybe kell venniük. Elméletileg E3 után már többet is mondhatunk arról, hogy pontosan mi is a helyzet. A GameSpy forrása (a Novalogic PR managere) szerint a Necrocide játék project teljesen leállt, és valószínűleg soha sem jelenik már meg. A játékról egyébként már több, mint egy éve csak azt lehet hallani, hogy csúszik a megjelenése... A hivatalos honlapja még üzemel, hogy meddig, azt nem lehet tudni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)