Hirdetés

Leállíttatott egy népszerű Warzone-os oldalt az Activision

|

Jogi úton lépett fel az Activision az SBMM Warzone oldal ellen, mivel jogtalanul használják a játék adatait. Talán lesz megoldás.

Hirdetés

A Modern Warfare-rel együtt debütált Warzone hatalmas sikert aratott a battle royale piacon, Paca szerint például a legjobb a műfajban. Ennek fényében nem is csoda, hogy a hatalmas játékosbázis éhezik a statisztikákra, amik segítségével fejlődni is jól lehet, továbbá egy-két kimagasló számmal fel is vághatunk a haverok előtt.

A közösség több ilyen oldalt is kitermelt magából az indulás óta, melyek közül az egyik legnépszerűbb az SBMMWarzone, ami talán a legmegbízhatóbban működik az összes opció közül. Az előző mondatot elképzelhető, hogy lassan múlt időre kell majd szerkeszteni, hiszen az Activision politikája szerint az SBMM jogtalanul működik és a működése nem lesz engedélyezett.

A kiadó rendelkezik egy partnerprogrammal, melynek keretein belül a játék kiadója és a partnerek együtt vizsgálják át, hogy a projekt megfelel-e minden elvárásnak, többek között például, hogy nem manipulálja-e a mérkőzéseket vagy eleget tesz-e a GDPR szabályoknak.

Hirdetés

Sajnos az SBMMWarzone ezen a partnerprogramon kívül üzemelt egészen mostanáig, a kiadó azonban ezt látszólag most megunta. Az Activision ügyvédei által írt levél arról szól, hogy az SBMMWarzone több pontban sem felel meg az elvárásoknak, ezért záros határidőn belül le kell állítani.

Természetesen az SBMMWarzone-ért felelős két srác azonnal az internet népéhez fordult, közzétették a nyilvános információkat és arra kérték a játékosokat, hogy segítsenek felvenni a kapcsolatot az Activisionnel azért, hogy csatlakozhassanak a partnerprogramhoz és ezzel megmenthessék a projektjüket.

Az oldalon van havidíjas prémium szolgáltatás is, ezzel kapcsolatban előre leszögezték, hogy mindenkinek visszatérítik a levont összegeket, ha esetleg nem sikerül tető alá hozni a megállapodást.

Ti használtok valamilyen oldalt a Warzone statisztikáitok követésére? Ha igen, melyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)