Hirdetés

Leállnak a Sacred szerverei

|

Január végén állítja le az Ascaron a Sacred (az első rész) zárt multiplayer szervereit. Ideje váltani a Sacred 2-re?

Hirdetés

2004 első hónapjaiban debütált a német Ascaron Entertainment műhelyéből származó Sacred, s a hack&slash műfajba sorolható alkotás a legsikeresebb Diablo klónnak bizonyult. Az eladások - igaz, a kiegészítővel együtt - valahol kétmillió környékén tartanak öt évvel a megjelenés után. Az aprópó, ami miatt billentyűt ragadtam azonban keserű ízt hagyhat a rajongók szájában, tekintve, hogy az Ascaron február elsejével leállítja a Sacred szervereit.

sacred1.jpg


A hivatalos fórumon olvasható közleményben a zárt szervereket igénybe vevő játékosok alacsony számával indokolták döntésüket. A közösség pátyolgatásával megbízott Christiane Clarenbach felhívta a játékosok figyelmét arra, hogy még január 31. éjfél előtt exportálják a megőrizni kívánt karaktereket, mert később már nem lesz rá mód. A zárt szerverek leállítása nem jelenti azt, hogy a jövőben ne lehetne multizni a Sacred első részével.  Nyílt online kalandozásokra továbbra is lesz lehetőségünk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)