Hirdetés

Leállt a The Dark Knight-adaptáció fejlesztése?

|

Az egyik ausztrál játékmagazin a Pandemic-hez közelálló forrásokra hivatkozva állítja, nem rég leállt a Dark Knight fejlesztése.

Hirdetés

Az idei moziszezon legnagyobb durranása, kétségkívül a Nolan-éra második Batma-mozija volt, mely Gary Oldman egy korábbi elszólása szerint játékadaptációval is kiegészül. Ugyan hivatalos bejelentés a mai napig nem érkezett, az egyik legismertebb játékokkal foglalkozó blog, a Kotaku belső forrásoktól kapott információk alapján leközölt pár érdekes részletet a készülő projektből, ami most úgy fest megy a kukába.

why_so_serious_pandemic.jpg
 

Legalábbis az Australian Gamer állítása szerint erről van szó. A magazin a minap arról számolt be, hogy nem rég feloszlott a Pandemic Studios Brisbane, akik a Dark Knight adaptációját is készítették. Állítólag a költségek drasztikus növekedése nem volt egyenesen arányos a minőség javulásával, így a Pandemic leállította a munkálatokat és bezáratta a stúdiót. A munka nélkül maradt dolgozók más fejlesztőcsapatokhoz vagy a Pandemic los angeles-i stúdiójához szerződtek. Természetesen a Mercenariest és az SW: Battlefrontot kreáló gárda nem erősítette meg a hírt, így ne tessék készpénznek venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)