Leállt a Twitter

|

Kora reggel óta haldoklik a szolgáltaltás, van, akinél teljesen elérhetetlen a Twitter.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Szerencsére a Facebook megy, úgyhogy a lehetőség adott, hogy kipanaszkodják magukat mindazok, akik nem tudnak leszakadni a közösségi médiáról.

Elsőre azt hittem, csak egy nem létező linket nyitottam meg, mikor egy műszaki hibát jelző hibaüzenet fogadott a Twitteren, de amikor a kedvenc felhasználóimat végigkattintgatva (köztük Kylo Rent és Luke Skywalkert) egyik sem akart betölteni, akkor komolyan elkezdtem aggódni. A webes és a mobilos felület is érintett, a fejlesztők már dolgoznak a hiba elhárításán, de többeknél továbbra is akadozik a dolog.

Bár itthon csak alig pár tízezres felhasználói bázisa van a Twitternek, nemzetközi szinten rengetegen használják. Ki tudja, majd ha felemelik a korlátot 140 karakterről 10 000-re, lehet, hogy változik a helyzet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!