Hirdetés

Leállt az Epic Games Store, annyian akarják az ingyen GTA-t

|

A legtöbb felhasználónál 500-as hibát dob az oldal és nem jön be az Epic Games Store kliens.

Hirdetés

Bár először csak egy idő előtt közzétett Twitter-posztból tudtuk, de végül bebizonyosodott, minden PC-s játékos beszerezheti majd a Grand Theft Auto V-öt az Epic Games Store-ból, és megtarthatja, amíg a szolgáltatás él. A platform minden héten ingyen ad valamit, de most titkolta, mi lesz az ajándék, ami persze eleve arra utalt, hogy valami nagy.

Hirdetés

Már órák óta küszködik az oldal és a kliens, de 17:00-kor adták be a kulcsot - akkor, amikor az ingyen játéknak cserélődnie kellett volna. Az Epic Games Store hivatalos Twitterén közzétett üzenetben annyit írtak, hogy jelenleg óriási terhelés éri a szolgáltatást, lassú betöltés, 500-as hiba és összeomlás tapasztalható, de próbálják megnövelni a kapacitást. Ahogy fejlemény van, tájékoztatni fognak mindenkit.

A Rockstar egyébként sem a Twitteren, sem a Newswire-ön nem kommunikált még semmit az akció kapcsán. Valószínűleg ők is várnak arra, hogy minden rendbe jöjjön. Addig marad a türelem és az időszakos frissítgetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)