Hirdetés

Leálltak a New World közép-európai szerverei, mert valami nem stimmel a pénzzel

|

Az Amazon kénytelen volt lekapcsolni a játékot Európában, amíg utánajár a problémának.

Hirdetés

Nagy vállalás egy MMO elindítása, és jellemzően nem megy problémamentesen. Mindig kell egy kis idő, hogy a fejlesztők kijavítsák azokat a gondokat, amik csak óriási terhelés alatt, sok, a játék minden szegletét felfedezni kívánó játékos hatására jönnek elő. A New World két hónappal ezelőtt startolt, de az Amazon nem győzi orvosolni az újabb és újabb, olykor a teljes gazdaságot megborító hibákat.

Miután egy fórumozó köszönetet mondott a fejlesztőknek azért, mert hirtelen 300 ezer arany jelent meg a fiókján, többen jelezték, hogy ők is 100-300 ezer közti összeggel lettek gazdagabbak, némileg váratlanul.

Hirdetés

A fejlesztők sem értik, mi történik, ezért az EU Central régiót kiszolgáló szervereket lekapcsolták, amíg vizsgálják az ügyet. Az egyik közösségi menedzser, Tosch azt írta, az érintett karaktereket rollbackelik (visszaállítják egy korábbi állapotra),  de nem tudják, meddig fog ez tartani.

Az aranyduplázás és különböző problémák többször súlyosan bekavartak már a játék gazdaságába, ami miatt az Amazon kénytelen volt komoly lépéseket tenni. Reméljük, hamarosan sikerül az összes ilyen jellegű problémát megoldani.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)