Hirdetés

Leálltak a Ubisoft DRM szerverek

|

Újabb pofont kapott a Ubisoft forradalmi DRM megoldása.

Hirdetés

Tegnap délután leálltak a Ubisoft DRM szerverei, minek következtében játékosok tömegei pottyantak ki az Assassin's Creed 2-ből. A problémán gőzerővel dolgozó Ubisoft egy időre helyreállította a szervereket, de új játékot még mindig nem lehet indítani.

Az Assassin's Creed 2 fórum természetesen hangos a méltatlankodástól, és a belsős moderátor is csak annyit tudott igérni, hogy ma reggel utánanéz a dolgoknak, de valószínűleg valami nagy gebasz lehet, ha egész nap nem sikerült újraindítani a DRM szervereket. Ez az újabb pofon remélhetőleg kijózanítólag hat a Ubisoftra, hiszen ismét egy olyan DRM-et sikerült a vásárlókra erőltetni, ami igazán csak őket szivatja. A fórumozók szerint ugyanis - hiába állít mást a Ubisoft - a tört Assassin's Creed 2 tökéletesen működik, és ugyanaz, mint a bolti verzió. Jáj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)