Hirdetés

Leálltak a Warhammer 40,000: Eternal Crusade szerverei

|

A játék PvP és PvE része is elérhetetlenné vált a szerverek leállítása után.

Hirdetés

2016-ban jelent meg a Warhammer 40,000: Eternal Crusade, mely PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Linuxon és még MacOS-en is kapott saját verziót. A játékot az a Behaviour Interactive készítette, akiket legtöbben talán a Dead by Daylight fejlesztőjeként ismerhetnek.

Utóbbi játék egyszerre jelent meg az Eternal Crusade-del, és amíg a túlélős cím a mai napig nagy sláger, a Warhammer világában játszódó kaland 5 év után mindenki számára véget ért.

Hirdetés

A Behaviour Interactive egy rövid közleményben tudatta a játékosokkal, hogy leállították az Eternal Crusade szervereit, melynek hatására nem csak a PvP, hanem a PvE módok is elérhetetlenné váltak. A Steamen már a játék kliensének letöltésére sincs lehetőség.

Azok, akik a mai napig játszottak a vegyes megítélésű programmal, nagyrészt egyetértettek abban, hogy a döntés nem volt váratlan, mindazonáltal az 5 évvel ez előtt megjelent szoftverért sokan fizettek és ugyan évek óta nem játszottak vele néhány száznál többen, nem feltétlenül korrekt, hogy saját szerver indítására esélyt sem adtak a fejlesztők.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)