Hirdetés

Leálltak az Electronic Arts szerverei, az Apex Legends, a FIFA 20 és a Star Wars Battlefront 2 is érintett

|

Az EA is tisztában van a problémával, jelenleg gőzerővel dolgoznak a hiba javításán.

Hirdetés

Nyugi, nem nálatok van gond, ha nem tudtok épp belépni a legnépszerűbb EA-játékokba. Temérdek jelentés érkezik ugyanis épp a játékosoktól, akik pontosan ezzel a hibával találkoznak. Olyan címek, mint az Apex Legends, a FIFA 20, vagy a Star Wars Battlefront 2 képtelenek kommunikálni a szervereikkel PC-n és konzolokon is. 

Hirdetés

A Star Wars Battlefront 2 fejlesztői már külön is jelezték, hogy dolgoznak a minél gyorsabb javításon, de a központi EA Help Twitter fiókra is gyorsan kikerült egy bejegyzés a globális hibával kapcsolatban.

Nincs mit tenni, várnunk kell arra, hogy szépen megjavuljon minden, és visszakerüljön a világ a helyes kerékforgásba. Ha esetleg ti is épp az egyik EA játék szerverének feléledésére vágytok, akkor üssétek el az időt a 2019-ben megjelent videojátékokhoz kapcsolódó kvízünkkel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)