Hirdetés

Leárazások az Xbox Live-on - Halo-val indul az akció

|

Mától közel egy héten keresztül minden nap más-más játékokat vásárolhatunk meg akár 75-85 százalékos kedvezménnyel az Xbox Live kínálatából.

Hirdetés

Az Xbox Live Ultimate Game Sale névre keresztelt leárazás március negyedikéig tart, ennek keretében több mint hatvan játékot tölthetünk le a szokottnál olcsóbban az Xbox Live Games on Demand kínálatából.

A mai napon a Halo sorozat néhány tagját szerezhetitek be rendkívül csábító áron. A leárazás a következőképpen néz ki:

Halo 3 - 5990 Ft helyett 2990 Ft
Halo 4 - 9990 Ft helyett 5990 Ft
Halo: Reach - 5990 Ft helyett 990 Ft
Halo: Wars - 5990 Ft helyett 990 Ft

A 990 forintos Halo: Reach elég csábító, de a többi ajánlatot is érdemes megfontolni. Az elkövetkezendő napokban leárazásra kerülő játékok teljes listája itt olvasható. A Halo 4-hez egyébként a napokban jelent meg a Majestic Térképcsomag nevű letölthető tartalom, amit azoknak érdemes megvásárolni, akik nem rendelkeznek a War Game Map Pass-szal (utóbbiak ugyanis ingyen megkapják, a DLC megvásárlásakor viszont újra terhelődne a számlájuk).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)