Hirdetés

Lebegő város a következő Kingoms of Amalur DLC-ben

|

Két nap múlva jelenik, meg a Kingdoms of Amalur: Reckoning újabb kiegészítése.

Hirdetés

Kellemes, bár nem kiemelkedő játéknak bizonyult a Curt Schilling, Todd McFarlane, Ken Rolston és R.A. Salvatore közreműködésével készült akció-RPG. Grandiózus világába szabad óráink tucatjait ölhetjük bele, de akinek még ennyi sem elég, annak ott lesznek a nagyjából havi rendszerességgel érkező DLC-k.



A közelmúltban debütált Legend of Dead Kel (teszt az április GameStarban) után máris az ajtónkon kopogtat a Kingdoms of Amalur: Reckoning következő DLC-je, a Teeth of Naros. A kiegészítés címe egyúttal egy új területet is takar, ami egy ősi troll istenség után kapta nevét. Ezen a földön, pontosabban felette lebegve találjuk Idylla városát, ahol húsznál is több mellékküldetés, számos dungeon és egy új népcsoport, a titánok és óriások nászából származó Kolossae vár reánk. Természetesen egyedi felszerelési tárgyakra, fegyverekre és mágikus eszközökre bukkanhatunk kalandozásaink során, sőt a kasztkérdéssel meglehetősen szabadon bánó játékban még új sorskártyákat is szerezhetünk.



Megjelenés április 17-én PC-re és PS3-ra 10 dollárért, ill. X360-ra 800 MS pontért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)