Hirdetés

LeBron James, Rick és Morty is csatlakozni fognak a MultiVersus bunyósaihoz

|

Hamarosan tovább bővül a Warner Bros Games verekedős játéka, igazi közönségkedvencek érkeznek az első szezonban.

Hirdetés

Az early access feliratkozók már pörgethetik a Warner Bros. univerzum karaktereit felvonultató bunyókat, de pár nap múlva már az összes elérhető platformon kipróbálható lesz a MultiVersus nyílt béta verziója. A július 26-os indulással érkezik meg a játékba a világ egyik legjobb és legnépszerűbb NBA-játékosa, LeBron James, de természetesen az augusztusban kezdődő első szezon is tartogat meglepetéseket.

Kissé meglepő lehet LeBron szereplése, de a Space Jam: Új kezdettel gyakorlatilag már ő is a Warner Bros. multiverzumának részese, így pár nap múlva egy kosárlabdával is laposra verhetjük a rajzfilmfigurákat.

Hirdetés

A James érkezését bemutató kedvcsináló mellett kiderült, hogy a MultiVersus felhozatalát fogja erősíteni az első hivatalos szezon indulásával Rick és Morty párosa is. Morty különböző lövőeszközökkel fog harcolni, Rick pedig a sajátos szerkentyűit és a Meeseekseket küldi csatába. A mozdulatok részletei egyelőre nem ismertek, viszont a Space Jam mezben pusztító LeBront már megnézhetitek akció közben.

LeBron James július 26-án, Morty augusztus 9-én, vagyis az első szezon indulásától lesz elérhető, Rick pedig valamikor az első szezon során csatlakozik a bunyóhoz. A MultiVersus PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en is elérhető.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)