Hirdetés

Lebutítják a Midnight Club: Los Angeles-t

|

A Rockstar hamarosan kiadja Midnight Club: Los Angeles játékához érkező frissítését, melyben lebutítják a játékot.

Hirdetés

Egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha néhány héten belül Rockstar apróhirdetésekkel telítődnének az internetes állásportálok és újonnan bejegyzett Rockstar Instant Patch részlegükbe keresnének szakavatott munkatársakat. A Grand Theft Auto IV asztali rendszerekre kihegyezett verziója problémásra sikeredett, erről talán tájékozódtatok az elmúlt napok hírterméséből, szerencsére szerkesztőségükben tényleg találhatunk olyan szakavatott munkatársakat, akik alaposan kivesézték minden egyes négyzetcentiméterét és korrekt ítéletet hirdettek (továbbra is cáfoljuk a híreszteléseket, miszerint kiküldött kollégánk direkt módon szabotálta a mesterlemezt). A Rockstar olyannyira belejött a sebtapasz-bizniszbe, hogy előrukkoltak hamarosan megjelenő Midnight Club: Los Angeles frissítésük részleteivel. Mivel hallgatnak rajongóik véleményére átdolgozták a dinamikus versenyek felépítését, így a kezdő játékosok könnyebben boldogulhatnak. Alapvetően az egész játékot egyszerűbbé faragják, lebutítják az ellenfelek mesterséges intelligenciáját (többet hibáznak, kicsúsznak a kanyarokban, elkerülik a rövidítéseket), mint említettük, kedvezni szeretnének a játékkal most ismerkedőknek. Az Xbox 360 és PlayStation 3 rendszerekre érkező frissítés nem tudjuk pontosan mikor szedhető, majd szólnak, ha elkészültek vele.

midnightclub.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)