Hirdetés

Lecserélhették az új Twisted Metal fejlesztőjét

|

Beszámolók szerint inkább házon belül tartaná a Sony a PlayStation-exkluzív projektet.

Hirdetés

Hivatalosan a mai napig nem erősítette meg a Sony, hogy készül a következő Twisted Metal játék, ám a tervezett élőszereplős sorozat (amelyre Anthony Mackie is aláírt) remek apropót szolgáltat arra, hogy új életet leheljenek a PlayStation 3 korszak óta tetszhalott állapotban lévő franchise-ba. Így a két alkotás egymást támogathatná a siker felé vezető úton.

A legutóbbi értesülések alapján a PlayStation 5 nyitócímének szánt, majd rövid halasztást követően nyomott áron kiadott (és a biztonság kedvéért előbb a PlayStation Plusba is benyomott) Destruction AllStarsért felelős Lucid Games dolgozott rajta, ám ez a legújabb fejlemények alapján többé nem helytálló.

Hirdetés

A VCG tudomása szerint a Sony nemrégiben elvette a projektet a csapattól, hogy a PlayStation Studios egyik európai tagjára bízza. Az utóbbi elvileg nem más, mint a tavaly felvásárolt Firesprite. Figyelembe véve, hogy ez a gárda ugyanúgy liverpooli, mint az előző, sokkal egyszerűbben levezényelhető az átadás-átvétel, mintha egy, a világ távolabbi pontján székelő stúdió kezébe kerülne a gyeplő.

Sőt a váltás egyúttal arra is lehetőséget teremtett, hogy meginduljon az arra alkalmasnak vélt fejlesztők átszivárgása a megbízás nélkül maradt csapatból az újba. A ResetEra egyik felhasználója szúrta ki, hogy Matt Southern játékrendezőként igazolt át a Lucidból a Firesprite-ba. Southern korábban a MotorStorm: Apocalypse munkálatait irányította, és egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy őt szemelték ki az új Twisted Metal élére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen mindezt csak pletykaként kezelhetjük, amíg nem érkezik hivatalos megerősítés vagy cáfolat. Egy azonban biztos, a Firesprite srácai már most sem unatkoznak, hiszen a Guerrilla Games óvó tekintete alatt épp PSVR 2-re rakják össze a Horizon Call of the Mountain című spin-offot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)