Hirdetés

Bezár a Deep Silver Vienna

|

A Koch Media érdekeltségi körébe tartozó kiadó megválik bécsi stúdiója összes munkatársától.

Hirdetés

Március végéig kapnak még fizetést, és addig kereshetnek maguknak új állást a Deep Silver Vienna alkalmazottai.



A stúdió két alapítója, Niki Laber és Hannes Seifert még a Rockstar Vienna csapatában edződött, ám minden tapasztalatuk ellenére képtelenek voltak megmenteni saját és 18 további ember munkahelyét. Az anyavállalat a bizonytalan gazdasági helyzetre való tekintettel a bezárás mellett döntött.
Az osztrák stúdió a közelmúltban fejezte be a Cursed Mountain című horrort Wii-re, aminek fogadtatása a legjobb esetben is vegyesnek mondható, igaz, a nullával egyenlő reklám sem segített sokat. A játék egyébként PC-n is tiszteletét teszi valamikor a jövő hét folyamán.



Egy másik projekt is kezdett lassan formát ölteni a gárda kezei alatt, Ride to Hell című motoros bandákról szóló akciójátékot a müncheni központ fogja a továbbiakban gondozni. Legkorábban 2011 első felében derülhet ki, hogy egy chopper, vagy egy cicababa mutat-e jobban a kemény legények lábai között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)