Hirdetés

Leépítés az Age of Conan fejlesztőinél

|

Lehet fogni a pénzügyi válságra, vagy épp az Age of Conan napról napra fogyatkozó játékostáborára, de baj az van.

Hirdetés

Valahogy nincs szerencséje a norvég Funcom-nak az Age of Conan-nel. Bár koránt sem oly tragikus a helyzet, mint a Tabula Rasa esetében, azt a tényt nyugtázhatjuk, hogy a játékosok száma nem igazán akar egymillió főlé kúszni, sőt éppen ellenkezőleg, egyre több játékos hagyja ott Hyboria világát. Még mindig nincs sehol a beígért DirectX 10-es támogatás, többször is gond akadt a fedetlen női keblekkel, távozott a játék csalódottnak tűnő producere és még hosszan sorolhatnánk.

age-of-conan__203.jpg


A leglátványosabban mégis az a tény beszél, hogy az amerikai stúdió munkatársai körében végeztek "némi" leépítést. Egyes pletykák szerint az alkalmazottak 70%-ától váltak meg, főként minőségellenőrzési, minőségbiztosítási és ügyfélszolgálati területről.
A Funcom megerősítette a hírt, de konkrét számokat nem közölt.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)