Hirdetés

Left 4 Dead 2 - a legújabb mutáció a Riding My Survivor, további infók

|

A Left 4 Dead 2 legújabb mutációja a Jockeyt állítja előtérbe, emellett megtudtunk néhány infót a közösség által készített pályák konzolra való átültetéséről.

Hirdetés

A vicces nevű Riding My Survivorben a Jockey-k ereje, élete és gyorsasága jelentősen megnövekedik, míg az embereknek csupán a Jockey-k iránt érzett utálata lesz nagyobb.

Nemrégiben zajlott egy közvéleménykutatás is arról, hogy melyik másodlagos fegyvert részesítik előnyben a Left 4 Dead 2 játékosok. 47 százalékos fölénnyel az ütőfegyverek nyertek, őket 33 százalékkal a Magnumot használók követik, majd 18 százalékkal jönnek a két pisztolyt viselők. ennek értelmében 2% marad az egy pisztolyt használóknak. Megtudhattuk azt is, hogy míg a PC-s játékosok számára nagyon egyszerű az általuk készített Left 4 Dead 2 pályákat továbbítani, addig az Xbox 360 tulajoknak ezeket kizárólag DLC-k formájában tudják eljuttatni. Már folynak az egyeztetések ezzel kapcsolatban, szóval néhány héten belül bővebb információkhoz is juthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)