Hirdetés

Kilenc év fejlesztés után megjelent egy Csernobil mod a Left 4 Dead 2-höz

|

A rajongók által majd egy évtizede kalapált mod rengeteg új textúrát, modellt és öt új pályát tartalmaz.

Hirdetés

A Left 4 Dead játékok műfajteremtőek voltak megjelenésük idejében, éppen ezért áll értetlenül a játékvilág annak láttán, hogy a Valve nem szándékozik folytatni az elképesztően népszerű zombis lövöldét. Amíg Gabe Newellék a Steammel lényegében rongyosra keresik magukat, addig a közösség még tíz évvel a megjelenés után is dolgozik azon, hogy új tartalmakat állítson elő a játékhoz; ennek eredménye a Chernobyl: Chapter One is.

Hirdetés

Nemrég került fel a Steam Műhelybe az a mod, ami Csernobilt teszi meg az események helyszínének, és a 400 új modellnek és 500 textúrának köszönhetően a sugárzás és a fertőzés által egyaránt eltorzított mutánsokkal találhatjuk szembe magunkat. A sztori szerint túlélők egy csoportja Szibériába tart, mivel az a pletyka járja, hogy a hideg ott megállította a fertőzést. Csernobil városán keresztül vezet az útjuk, és mind gondolhatjuk, hogy a hírhedt atomkatasztrófa sújtotta térségen való átkelés nem lesz éppen a legbékésebb kaland. 

Most öt pályát kaptunk, de a Chernobyl: Chapter One címből sejthetjük, hogy a készítők folytatásokban gondolkodnak, és ígéretük szerint készül is a következő rész, aminek remélhetőleg már lefektették az alapjait az elmúlt kilenc évben; nem biztos, hogy egy újabb évtizedes fejlesztés múlva akadna még valaki, aki játszana a játékkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)