Hirdetés

Left 4 Dead 2 - demó dátumok

|

A Valve ma jelentette be, hogy mikor várhatjuk a Left 4 Dead 2 kipróbálható verzióját.

Hirdetés

Eddig azt is hihettük, hogy a Left 4 Dead 2-ből csak az előfizetők csemegéznek majd egy ingyenes demó formájában, de most kiderült, hogy szerencsére mindenki megkapja a kipróbálható verziót ki előbb, ki később.

A demóban a The Parish és a French Quarter küldetésekből kapunk ízelítőt, természetesen a vadiúj karakterek és közelharci fegyverek társaságában. A kipróbálható verzió co-op módban is játszható mind 2-4 fős online co-op, mind 2 fős split screen módban, de utóbbit csak Xbox 360-on. Aki előrendeli a játékot, az október 27-én jut hozzá, a PC-sek, valamint az Xbox Live Gold tulajdonosok november 3-án, az Xbox Live Silver-rel rendelkezők számára pedig november 10-én válik elérhetővé. A teljes játék egyébként november 17-én jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)