Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Elérhető az SDK

|

A Valve karácsonyi ajándéka a Left 4 Dead 2 szterkesztő, ami végre elérhetővé vált.

Hirdetés

Tegnap tuti nem nézte senki, pedig a Left 4 Dead 2 SDK már tölthető volt tegnap is. Sebaj, nincs elkésve senki. A lényeg, hogy megérkezett végre, és immár semmi nem állhat a modderek útjába, hogy szétcincálják a Valve alkotását.

A Left 4 Dead 2 SDK telepítése nem csak modderek számára ajánlott, hiszen nélküle nem játszhatóak a házilag barkácsolt tartalmak sem. Az SDK telepítése után pedig még a Left 4 Dead első részéhez kreált térképeket is tolhatjuk, szóval hajrá mindenki. Az SDK nem két mega, úgyhogy csináljunk némi helyet a winyón, mielőtt nekiesünk a telepítésnek. Link azért nincs, mert ugye Steames a cucc erősen...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)