Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Fegyverek haszna a Tank ellen

|

Egy ügyes Steam felhasználó járt utána annak, hogy fegyverenként mennyi lőszer és idő kell egy Tank elpusztításához. Meglepő eredmény született.

Hirdetés

Egyvalami valószínűleg mindenkinek szemet szúrt amikor kipróbálta a Left 4 Dead 2-t, mégpedig hogy az itt debütált közelharci szúró-, vágó-, és ütőfegyverek a kelleténél talán nagyobb hatásfokot kaptak.


A nem gyengén „overpowered" szerszámokra felfigyelve egy Urik nevű Steam felhasználó készítette el -minden bizonnyal hosszas kísérletezést követően- a Left 4 Dead 2-ben használatos fegyverek rangsorát annak fényében, hogy melyiknek mennyi idő kell, hogy expert fokozaton egymaga leterítsen egy megvadult Tankot. A megdöbbentő eredmény pedig az, hogy míg a leghatásosabb lőfegyvereket használva is minimum 26 másodperc és néhány száz lőszer szükséges, addig mondjuk a serpenyővel elég tízszer odacsapni, ami csak 8 másodpercbe kerül. És még nem is ez tartja a rekordot! Katt a képre a teljes táblázatért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)