Hirdetés

Left 4 Dead 2 - hogy került ide Trevor?

|

Igen, a Grand Theft Auto V Trevorjáról beszélünk, aki hirtelen elkezdett zombikat gyilkolni. És még sosem nézett ki ilyen jól.

Hirdetés

Tudom, hogy nagyon nehéz már az a lelki béklyó, amit a GTA 5 PC-s bejelentésének hiánya okoz, nem véletlen, hogy folyamatosan bukkannak fel jelek, majd elnyeli őket az internet sötétsége. Most nem egy ilyen jelről lesz szó, de mégis sokkal kézzelfoghatóbb eredmény: konkrétan van egy kicsi Grand Theft Auto 5 PC-re. Egy nagyon kicsi. Egy Trevornyi.

Nemrég még arról áradoztunk, hogy milyen jól fest a Valve Source 2.0 motorjával a Left 4 Dead 2, de még az első is megteszi a magáét. Egy rajongó elkészítette Ellis helyére Trevor karakterét a játékban, és meg kell mondanom, elég szépen fest a végeredmény. Hiszen negatív hősünk szép.
 

 

Ha szeretnétek kipróbálni a modot, akkor a letöltéshez katt ide. Mivel nemrég még ingyen Left 4 Dead 2 volt mindenki ajándéka, most sokaknak lehet egy kis GTA 5 a PC-jén, ne hagyjátok ki az élményt. Én pedig máris egy olyan DLC-ről álmodom, ahol a három elmebeteg gengszter a holtakkal száll szembe...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)