Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Kompatibilis lesz az első résszel?

|

A Valve megértő a felháborodott Left 4 Dead rajongókkal szemben, és megpróbálja csitítani a kedélyeket.

Hirdetés

Ilyen sem minden nap történik. A Valve új játéka körüli anyázás nem csillapul, és bár a Valve szerint egy kicsit túl van lihegve a dolog, mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenki elégedett legyen a végén.

Doug Lombardi bejelentette, hogy nagy erőkkel vizsgálják a helyzetet, és megpróbálják kompatibilissé tenni a Left 4 Dead, és Left 4 Dead 2-őt. Amennyiben ez a terv megvalósulna, bizonyára a rajongók is lenyugodnának egy kicsit, ámbátor még mindig felmerül a kérdés, hogy a Left 4 Dead 2 hordoz-e annyi újdonságot, amennyi egy manapság megjelenő játéktól elvárható. Nem tudni mi lesz ennek a huzavonának a vége, ám az biztos, hogy kellemes húzás a Valve részéről a kompatibilitás gondolata. Az első részhez gyártott modok is működni fognak, így igazán csak akkor van szivornya, ha esetleg az új pályákon szeretnének játszani a régebbi játék tulajdonosai. Mert ugye ha azok is elérhetőek lennének a Left 4 Dead tulajoknak, akkor valóban kérdésessé válik, hogy kinek érné meg a Left 4 Dead 2 megvásárlása...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)