Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Ütöm, vágom!

|

Chet Faliszek a Penny Arcade Expo alatt hozta nyilvánosságra a kis hatótávolságú gyilkolóeszközök hiánytalan listáját.

Hirdetés

A Valve nagy reményekkel és tőle merőben szokatlan gyorsasággal esett a Left 4 Dead 2 fejlesztésének. Volt ugyan némi ellenállás csalódott rajongók kicsiny, ám annál zajosabb csoportja részéről (milliókhoz képest néhány ezer, tízezer nem jelent semmit), ám a fő hangadók pálfordulása után kérdéses, hogy mi lesz a bojkottra felszólító mozgalom vége.



A szappanoperába illő fordulatok, könnyfacsaró drámai jelenetek, és egyéb ostobaságok helyett bennünket inkább az érdekel, mivel képes levenni bennünket lábunkról a Left 4 Dead 2. Példának okáért a közelharcban használatos zúzó, és daraboló eszközök kifejezetten szimpatikusnak tűnnek, s már-már úgy érzi az ember, hogy valójában a Dead Rising egy Louisiana-ba száműzött példányával játszik. Tessék szépen átnyálazni a listát, kiválasztani a kedvenc testápolót, majd megvárni egy esetleges demót, mert az okos játékos nem ugrik fejjel a tűzfalnak. Baseball ütő, krikett ütő, feszítővas, elektromos gitár, tonfa, serpenyő, machete, tűzoltó szekerce, katana és láncfűrész áll majdan rendelkezésünkre, hogy vérfolyammá változtathassuk a Mississippit.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)