Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Linux béta és újdonságok

|

Végre itt a lehetőség, hogy a Linux felhasználók is kivegyék a részüket a közösségi zombis mókából.

Hirdetés

Az új lehetőségeket is tesztelik egyben. Két jó hír is van ebben, egyrészt már régóta vártuk, hogy a februárban jelentett Left 4 Dead 2 Extended Mutation System (amely új lehetőségeket, másrészt a moddereknek több teret nyújtó kiegészítés) tesztelését, ezt most megteheti az, akinek megvan Steamen a játék.

Azonban lehetőség nyílik egy nyílt béta tesztelésre is, amelyet már Linux alatt is futtathat a nagyérdemű. A letöltés ezen a héten lesz elérhető Steamen, de nem azon a szerveren fut majd, amelyen a hivatalos verzió (külön is kell letölteni annak, aki túl türelmetlen ahhoz, hogy megvárja, amíg a változásokat az alapjátékba is beleszuszakolják a készítők).

Nekem még mindig az fáj, hogy a korábban tervezett Left 4 Dead 2 DLC nem készült el, de azért most megint feléledt bennem a zombivadász.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)