Hirdetés

Talán készül a Left 4 Dead 3, de ki hiszi már el?

|

Egy Valve-nél dolgozó fejlesztő által közzétett képen feltűnt a Left 4 Dead 3 is.

Hirdetés

Nem valószínű, hogy a Valve belátható időn belül új játékot fog kiadni. A csapattól most inkább VR-demókra számíthatunk. 

Aztán lehet, hogy a pletykák igaznak bizonyulnak, és a Half-Life 3, a Left 4 Dead 3, vagy akár a Team Fortress 3 VR-támogatással jelenik majd meg. Nem tudjuk sajnos, dolgoznak-e bármelyiken a háttérben, kevés náluk zárkózottabb csapatot ismerünk. Mindenesetre a Valve egyik művésze, Tristan Reidford csinált egy tutorialt a Destinations Workshop Toolshoz, és az egyik képen jól látható helyen, a bal oszlop tetején szerepelt egy left4dead3 mappa.

Aztán gyorsan lecserélte a képet olyanra, amin nem látszanak a mappák, de az interneten nem lehet az ilyenekkel elég gyorsnak lenni. Hogy véletlen szivárogtatásról van-e szó, szándékos ideghúzásról, vagy az egész csak egy szívatás, talán sosem tudjuk meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)