Hirdetés

Ingyenes epizóddal bővült a Left 4 Dead

|

Nagyon szeretnénk, ha folytatódna a Left 4 Dead sorozat, viszont a harmadik rész még a láthatáron sincs. A Turtle Rock most kiadott egy "elfeledett" fejezetet, amit az első részhez tölthetünk le ingyen.

Hirdetés

Sajnos az Evolve teljesen megbukott. Hiába lett ingyenes és vonzott így többezer új érdeklődőt, a Turtle Rock kénytelen volt abbahagyni a fejlesztést, hogy más, izgalmasabb projektekre fókuszáljon. Valahol mélyen legbelül egy picit reméljük, hogy a Left 4 Dead 3 is ezen projektek egyike, de a Valve továbbra is teljes erejével a Steamre koncentrál, nem tűnik úgy, hogy a közeljövőben új játékot kaphatunk a kiadótól. 

A Turtle Rock számára a Left 4 Dead hozta meg a sikert, a csapat részben ezért is emlékszik vissza rá jó szívvel. A napokban váratlanul megjelent a fórumon a Dam It című kampány, ami évek óta befejezetlenül pihent, de a fejlesztők nekiláttak és ha nem is tökéletessé, legalább játszhatóvá tették. Teljesen végig lehet játszani, de hiányzik néhány funkció, ezekről a hivatalos honlapon olvashattok, és innen tudjátok letölteni is. A kampány a Dead Air és a Blood Harvest küldetéseket köti össze. A csomagban továbbá két Survival pálya is található. 

Ti szoktatok még játszani a Left 4 Deaddel vagy a második résszel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)